vlaamsche schuur

"Trouwen in de Vlaamsche Schuur (anno 1575)"

Suite buitenverwachting werkt samen met "De Vlaamsche Schuur - Place Unique".
Een unieke en intieme locatie op 200 meter afstand van onze Bed & Breakfast Suite. 
 
Uniek?
 
Naast de algehele charmante uitstraling (classique et moderne) is dit de oudst gedateerde Vlaamsche Schuur van Nederland en België.
Je huwelijk kan zowel in de Vlaamsche Schuur als in de aangrenzende, onder architectuur aangelegde tuin, voltrokken worden.
Aangezien steeds meer stellen de voorkeur geven om buiten te trouwen, maar het weer dit niet altijd toelaat, heb je hier dus altijd een binnenlocatie om op terug te vallen.
 
Beide plekken, zowel binnen als buiten, zijn magisch! Je kunt binnen trouwen bij het open-haardvuur of buiten in het trouwlaantje, de berceau of onder de dakplatanen.
De tuin kan tevens gebruikt worden voor fotosessies. 
 
buitendiner      trouwen

De locatie is prima bereikbaar, biedt voldoende parkeergelegenheid en is geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen.
De gehele locatie kan ingericht worden voor exclusieve gastenontvangsten, lunches, diners en recepties.
Daarnaast biedt De Vlaamsche Schuur ook de mogelijkheid om een lunch of diner in uw Suite (of voor eventuele gasten) op het terrein van Suite-Buitenverwachting te verzorgen.

Wanneer u aanvullende informatie wenst te ontvangen of een bezichtiging wilt inplannen, kunt u contact opnemen met Vik Rademakers (0611929515).

bruiloft     binnendiner